אביטל

זכיינות - כללי ברזל לרכישת בית קפה

היי, מהם כללי הברזל לרכישת זכיון בית קפה? הוא אמור להיות ממוקם באיזור אסטרטגי שנראה בעיני מצוין. השאלה היא איך אפשר לדעת האם השכנים שנמצאים בסמוך מסכימים ומודעים לבניית בית הקפה, מבחינת רעש ריחות חניה וכ'ו. דבר שני איך אני יכולה לדעת מה האינטרס של הרשת לצאת בהקמת 7 סניפים בשלוש שנים הקרובות, זה נראה מחשיד בעיני קצת או שאולי זה מקובל? גדילה כל כך מהירה? היכן אוכל למצוא מסמכים ל-האם הרשת נמצאת בהפסדים/חובות/בעיקולים שונים? תודה מראש, אביטל

עו"ד גיל ורגון

אביטל שלום, השאלות ששאלת מלמדות על התעמקות וטוב שכך... יש לבצע את כל הבדיקות בטרם רכישת הזיכיון. לרשתות יש אינטרס לפרוס במהירות - זה מחזק את המותג ומהווה מנוף להכנסות. לא כל מותג יודע להחזיק פריסה מהירה שכזו

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות