אבי

שכר זכיין בתקופת התלמדות

הרשת מעוניינת כי אעבור התלמדות כחלק מתנאי הזכיון (אני הזכיין) . האם בתקופה זו מגיע לי שכר ? מה מקובל ? (אני חושב שבארומה משלמים שכר לזכיינים שעוברים הכשרה ועובדים בסניפים) . האם יש פסקי דין בתחום ? כל המידע שהצלחתי למצוא רלוונטי רק לעובדים ולא לזכיינים

אבי

אגב , מדובר על רשת מזון / קפה

עו"ד גיל ורגון

הי אבי, עבור עבודה בישראל יש זכאות לשכר עבודה וגם הוראה חוזית לא יכולה לבטל זאת- חוקי העבודה הם חוקי מגן כלומר לא ניתן להתנות עליהם. השאלה היא אם מדובר בעבודה.....לדעתי התשובה על כך חיובית וחייב להיות תשלום על כך.

אבי

תודה רבה . האם מקובל לגבות כסף מהזכיין בגין ההתלמדות ?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות