אסף ב.

רכישת זיכיון לחומוס שכונתי

שלום, אני מעוניין להקים חומוסיה בשכונת מגוריי, ושוקל לקחת זיכיון על אחת מרשתות החומוס הידועות, אשמח לדעת האם יש בהכרח יתרון עסקי בהבאת שם של רשת או שעדיף למעשה לפתוח משהו מקומי, לא ידוע מבחינה עסקית טהורה מול התחייבויות זכיינות? תודה מראש

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

לשאלתך האם לפתוח עסק פרטי או זכיון של רשת אסף שלום, יש לבחון האם שימוש בשם החומוסיה אכן יכול להניב לך יותר לקוחות בנקודה בה אתה רוצה לפתוח את עסקך. נשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה משפטית . בברכה ד"ר איריס טרומן, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות