מרים

צו ירושה חלקי

לפני שנה מצאתי צו ירושה שאחיי הסתירו ממני. בו לי יש 1\6 ולאמא 5\6 הצו בן 28 שנים.האם אני יכולה לרשום את זכויותי במנהל מקרקעי ישראל,ובסוכנות.בפרט שעבדתי כל חיי במשק [23 שנים]כמעט ללא תמורה.וכעת אני מטפלת באימי החסויה.

עו"ד איילת רייך

מרים שלום, מעמדו של צו ירושה זהה למעמד של פסד דין ועל כן אינו מתיישן. ככל שהצו קובע את זכויותייך במשק את רשאית להציג אותו בפני המוסדות המתאימים לרישום הזכויות. בברכה, איילת רייך-מיכאלי, עו"ד