יהושוע

קליטה בתקנון חדש

שלום, בשנת 2007 שונה תקנון הקליטה בקיבוץ שלנו. באותו זמן קיימנו את חיינו בקיבוץ (אשתי בת קיבוץ), אשתי עבדה בקיבוץ בחינוך ולמדה תואר באוניברסיטה. כשביקשנו להיקלט לפני השינוי נעננו בשלילה היות ולא קיבלו חברים במסלול צעירים, לבסוף נקלטנו מס' חודשים אחרי 2007. כמובן שמי שנקלט לפני מקבל תנאים הרבה יותר טובים בהיבט דיור ופנסיה. האם היום 8 שנים אחרי יש עילה לטעון שהסירוב לא היה חוקי ?

עו"ד רגב אלקיים

יהושוע שלום ככלל, תביעה כספית או ששווייה כספי, ניתן לתבוע בתוך 7 שנים, אחרת תחול עליה התיישנות. גם לגופם של דברים צריך לברר האם שינוי התקנון נתקבל כדין. ככל והשינוי נעשה כדין, לכאורה, סיכוייה נמוכים (אם בכלל). הנני מציע כי תיפגש עם עו"ד כאשר כל המסמכים יהיו בידיך ותקבל חוות דעת נקודתית באשר לסיכויי התביעה. בברכה, רגב אלקיים, עו"ד