מיריים

ברק דניאלי אישור תחנת דלק צומת אילניה שדה אילן

על אדמה חקלאית אושר לאחרונה בצומת אילניה שדה אילן הקמתה של תחנת דלק .. הכיצד ? איך ניתנה תחנת דלק ליזם בשם ברק דניאלי לעשות זאת ? האם זה אפשרי על אדמה חקלאית ? מה זה המושג שותף סמוי ? ממה שהבנתי הוא ברק דניאלי שותף סמוי או שותף שקט מה המושגים הללו

מתן

מיריים? ידוע לך של איזה חברה התחנת דלק תהיה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

מתן היתר בניית תחנת דלק באדמה חקלאית, מתבצע ע"י בקשת המחזיקים בקרקע , למועצה האזורית, ולמינהל , ומקבל אישור וועדות תכנון מקומית ומחוזית, שותף סמוי מדובר בדרך כלל במשקיע. להתנגד להליך ניתן להתנגד במועד ההתנגדויות בוועדות התכנון מקומית או מחוזית, במידה ואחרת ניתן לפנות לבית המשפט