ויקטור

האם ניתן לגבות מיסי מושב פעמיים

שלום אני תושב חדש במושב בדרום וקניתי מגרש בהרחבה. כיום אני משלם מיסי מושב מאחר ואני שוכר בית עד שתסתיים הבניה. קבלתי דרישה לתשלום נוסף של מיסי מושב על המגרש שעוד לא נבנה. שאלתי היא האם זה חוקי לגבות פעמיים מיסי מושב?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

לשאלתך אם ניתן לגבות מיסי מושב פעמיים, יש להבחין בין מיסים אישיים שמשלם הבחר אותם לא ניתן לגבות כפול , לבין מיסים הנובעים מהמגרש , אותם כן יש לגבות בהתאם למספר מגרשים, על כן יש לאבחן במדוייק בגין מה הינך נדרש לשלם מס