שימי

מס תושב שאני משלם במושב

שלום רציתי לשאול אני שוכר בית במושב כבר 15 שנה .ומשלם מס תושב למזכירות המושב כ1000 שקלים לחודשיים.האם הגבייה הזאת חוקית.מה גם שאני שואל בני מושב על המס הזה למה הוא קיים אין לי מענה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

השאלה המשפטית, הינה מס שאתה משלם למושב. כל מס שאתה משלם חייב להיות מגובה בהחלטות וועד או אסיפה כללית ולעתים החלטת המועצה המקומית. אם אתה חבר אגודה ואנך מקבל תשובה, אתה רשאי לפנות לרשם האגודות , ואם אתה חבר בהרחבה, אתה רשאי לפנות למבקר המועצה האזורית.