יוסף פנר

הסכם הזמנת שירותי תווך בבלעדיות

אני חתום על ההסכם ללא הסכמת הבן שהוא בעל הנכס ורצוני לבטלו 10 ימים לאחר החתימה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

במקרה זה שתי סוגיות משפטיות, הראשונה חתימתך על הסכם שכר תיווך בשם אחיך הנכה, השניה רצון אחיך הנכה לבטל את הסכם התיווך עליו חתמתה. לעניין הסוגיה הראשונה זה חושף אותך לתביעה בעניין שכר המתווך וכן לחתימתך על הסכם מתווך ללא סמכות, לסוגיה השניה אחיך יוכל לטעון כי חתמת לא ברשותו ושוב אתה נחשף, כפי שכתבתי בהודעתי אתמול מומלץ לשלוח את ההסכם

יוסף פנר

הבן נכה 100 אחוז ללא אפוטרופוס ההסכם נערך ללא הסכמתו