בקשה לביטול הסכם בלעדיות

שלום רב לפני כחודשיים חתמתי על בלעדיות עם מתווך { אני לא הזמנתי אותו הוא התקשר אלי עקב פרסום דירתי וביקש ליצג אותי לאחר שיכונועים רבים הסכמתי תוך שאני מאמינה לכל הסיפורים שלו שהוא יפרסם בכל דרך פרסום מסיבי ונוסף אמרתי לו מפורשות את המחיר עשממנו לא אסכים למכור מתחת למחיר מסוים ...זה סוכם בע"פ ,לאחר מס שבועות שלא הצליח למכור בקש ממני להוריד מחיר בשעה שאני אומרות לו מפורשות שאני לא מסכימה למכור מתחת למחיר הנ"ל , בנוסף הוא מביא אנשים שבכלל לא בתקציב ולא מה שהם מחפשים , בקיצור ממש חוסר שביעות רצון מאופן התנהלותו ולגבי הפרסום המסיבי שהבטיח לי אומר לי מפורשות שלא שווה לו לבזבז כסף על הדירה שלי ...עונה לי בחוצפה שהיא לא תימכר במחיר שאני רוצה , אני שואלת אותו בשביל לך להמשיך הוא עונה לי זה המקצוע שלי לבזבז זמן וכסף בהסכם יש נקודת יציאה האם היא משחררת אותי ואו פוטרת אותי מתשלום במידה ואמכור את דירתי לבד {שכן ההסכם הוא חצי שנה עם נקודת יציאה 1. בזמן נקודת היציאה האם צריך לקרוע את המסמך ההסכם או לבקש בכתב או איך אני יכולה להיות בטוחה שלא ידרוש תשלום על הזמן הנותר עד חצי שנה 2. האם יש דרך לצאת מהסכם כבר עכשיו [{ כי לא נראה לי שהוא יואיל לי להפך , וגם התנהגותו בלתי נסבלת ... תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

הסכם בלעדיות עם מתווך, מתיאור המקרה , עולה כי המתווך אינו נוהג על פי ההסכם. אך על מנת להציע לך לפרוש צריך לקרוא את ההסכם. אם תשלחי למייל שלי את ההסכם אוכל לייעץ יותר, אך מקובל כי , בנקודת יציאה או בתום הסכם רשאי בעל הדירה להפסיק את ההתקשרות, הואיל והסכם התיווך לא בפניי ממליץ זהירות יתרה ולסכם עימו הכל בכתב, מבלי לקרוע את ההסכם ברשותך .