רינת

הסכם בלעדיות לא עם בעל הנכס

שלום, אחי חתם הסכם בךעדיות לתיווך דירה לשכירות. הדירה היא בבעלות של אמי (הוא גר איתה). מציינת כי אמי היא בעלת הדירה. רציתי לדעת האם אפשר לבטל את הסכם הבלעדיות מאחר ואמי לא חתמה על ההסכם.. האם יש השלכות של ביטול כזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

הבעיה המשפטית שלכם הינה הפרת הסכם התיווך. אימך יכולה לבטל את ההסכם הואיל ולא חתמה, על הסכם התיווך אבל לאחיך תהיה בעיה גדולה והוא יידרש לשלם את דמי ההפרה, ומצבו חמור יותר, שכן יש בכך משום תרמית מסויימת שכן הוא חתם על הסכם תיווך למכירת נחלה לא שלו. אם מעוניינים לבטל חוב להתייעץ בטרם תעשו כן.