מלי כהן

חתמתי למתווך על בלעדיות וגם על אחוזי התווך במכירת דירתי למחרת פחות מ24 שעות הבנתי שעשיתי טעות משום

חתמתי למתווך על בלעדיות וגם אחוזי תווך במכירת דירתי לאחר 20 שעות החלטתי שעשיתי טעות משום שהסכומים שאני אשלם לשני מתווכים גם למתווך שמוכר לי וגם למתווך שמוצא לי דירה בעיר אחרת לא יאפשרו לי לקנות דירה משום שאני תלויה אך ורק בכסף שאקהל מדירתי ואין לי מה להוסיף

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

בהמשך לשיחתנו הטלפונית. ראשית חתמת על הסכמים והם מחייבים. על כן , על מנת למנוע טענות מצד המתווכים, ראוי לבטל את ההסכמים לאלתר. ולעשות חושבים מחדש.