מרדכי

חידוש חוזה פיתוח בהרחבה

שלום עו"ד  לבובויץ . ברצוני לשאול אותך , כמה תשלום צריך לשלם למינהל לחידוש חוזה פיתוח כיום ?  רקע ומקום הרחבה במושב  .  א- חתמתי חוזה פיתוח  עם המינהל שתוקפו 3 שנים עד 4/2000, שבנוי  מ 3 זמנים לשלבי הבנייה עד  גמר  הבנייה , בניתי  בזמן רק שלד נעצרתי עקב מצב כלכלי ,ולא סיימתי את הגמר של הבנייה עד היום . ב- קיבלתי היתר בנייה  אז כמובן ,התוכנית שלד גג מבטון ומעל גג הבטון בא גג רעפים . ג- היום אני מעוניין לקחת משכנתא  מהבנק , להמשיך לעשות גמר לבנייה , והבנק רוצה ומתני את ההלוואה  בהיתר בנייה בתוקף . ד. בכדי לחדש ולקבל היתר בנייה תחילה אני צריך לחדש את חוזה הפיתוח במינהל , ושמעתי שיש כנס כספי , וברצוני לשאול אותך ולדעת : 1- תוכל לדעת ולומר לי כמה זה  בכנס?. 2-  ואם יהיה אפשר להתווכח על הסכום במינהל ?. 3- ואם יש בעיה לחדש חוזה פיתוח היום, לאחר שכבר בנוי  שלד על המגרש?.  אודה לך באם תוכל לענות לי בהקדם

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

ראשית קוראים לי עו"ד אטיאס שאול. גובה התשלום אינו אחיד. מומלץ לבדוק במינהל

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

שאלתך אינה משפטית אך , בעניין תשלום דמי הפיתוח המינהל דורש תשלום עד סיום השלד. תכין תצהיר מהנדס ותיגש אליהם מהר. לעניין תשלום תוספת ככל ותידרש יעשו לך חשבון במינהל במקום הם לא נותנים תחשיבים מראש. לאחר סיום השלד אתה צריך לבקש לחתום על חוזה חכירה. מומלץ לקחת ייעוץ יחסוך לך כסף רב. בהצלחה