אפרתי

האם נחלה במושב נחשבת לחלק מהעיזבון לצורך הוצאת צו ירושה

שלום, הורי מושבניקים ואחי מונה לבן ממשיך ע"י הורי במסגרת ההסכם המשולש (עם המנהל, הסוכנות והאגודה). אבי נפטר ואמי נותרה במשק וכעת צריך להוציא לאבי צו ירושה. האם המשק /נחלה הנם חלק מהעיזבון וצריך לצינם כדירה בבקשה לצו ירושה? או שהמשק עובד אוטומטית לאמי ולאחר מותה לאחי? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

ראשית המשק הינו חלק מהעזבון, והעברת הזכויות במשק מתבצעת על פי תקנות האגודות השיתופיות, בנוסף האם אתה בן יחיד ו/או ישנם יורשים אחרים, וכן האם ישנם יורשים אחרים המתגוררים בשטח הנחלה