ירדנה כהן

מרכז סבינייה החדש יזם בשם ברק דניאלי

ברצוני לשאול , יזם בשם ברק דניאלי קיבל בירושה מספר חנויות מהסבא שלו בסבינייה קרית ביאליק רובן קרקע הכיצד הוא הצליח לקבל מהקבלן 8 חנויות קרקע ועוד 3 משרדים קומה שנייה כאשר היו ברשות׳ו רק 4 חנויות מי יכול להסביר דבר כזה ? ירדנה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

הסוגיה אינה משפטית , אלא כלכלית. ככל ובקרקע , עליהם בנויות החניות הקיימות , זכויות בניה עתידיות אותם אפשר לבצע, מתמחרים את ערך הקרקע ובהתאם נותנים תמורה. במקרה הנ"ל מוטב לבצע את העסקה בסיוע בעלי מקצוע רלוונטיים ברשות עורך דין מומחה מהתחום. בהצלחה