פלוני

שלום רב. שאלה בנוגע למשך הזמן המותר לעכב תשלום שומת דמי רכישה לאחר שנשלחה סוף סוף

מהמנהל, , ועד לתשלום לפי חוק. (זמן מקסימלי לפי חוק ושאחריו המנהל ינקוט בצעדי אכיפה) מדובר על מצב בו יש קשיים לקונה נחלה בעסקת נטו ( שהוא משלם את כל המיסים לרבות דמי הרכישה מהמנהל ) ( אנחנו המוכרים אך עדיין יש כספי תמורה בנאמנות שלא משתחררים כנגד החזרי מס שבח אופציונליים) רציתי לציין בלי קשר שחיכינו 3 שנים מתאריך החוזה עד שהמנהל חישב דרישת תשלום דמי רכישה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

דמי רכישה לרשות המיסים תחומה בזמן ככתוב בהוראות מיסוי איחור בדיווח ממועד העסקה ו/או תשלום יגררו קנס, כיום המועד הקבוע עד 60 יום ממועד העסקה. בנוגע למינהל ממועד השומה משלמים ריבית . תוקף השומה כתוב בה.