מנהלי הפורום

עו"ד אירן סיבוני

עו"ד אירן סיבוני

עו"ד אירן סיבוני מספקת מגוון שירותים משפטיים בתחומים של דיני מקרקעין , חוזים, דיני משפחה וירושה ושירותי נוטריון כבר למעלה משני עשורים.

קביעת פגישה
0554318369
חזרה לפורום

סוגיה בוועד הבית

מאי
מאיר

שלום רב, נציג וועד הבית פנה אלי לפני זמן מה וטען שלשכן מתחתיי הייתה סתימה בצינור הניקוז , בוצע לו תיקון ובעל המקצוע המליץ להחליף צינור הניקוז של כל הדיירים באותו אגף (4 אגפים) אצלנו אגב לא הייתה כל בעיה.הסכמנו , נציג הוועד הזמין בעל מקצוע וביום ביצוע העבודה בעל המקצוע התקשר ואמר שהוא צריך לשבור את גב ארון המטבח (החדש) בפטיש בכדי לחבר את החיבור לניקוז מכונת הכביסה (שהיה גם קודם) אני התנגדתי ודרשתי דרך יותר מקצועית לעשות זאת ולאחר דין ודברים הסכים בעל המקצוע לא בלי רצון לבצע קדח בעזרת קדיחה בכדי לאפשר גישה.או אז קיבלתי טלפון לא יאמן מנציג וועד הבית שאמר שבעל המקצוע לא יבצע זאת ועלי לבצע זאת בעצמי תוך שהוא מצדד בו ומפגין עוינות כלפי .זה יצר מצב שהדייר בדירה (מושכרת)היה ללא אפשרות ניקוז ממכונת כביסה ולמעשה ללא אפשרות לכבס עד שאני קניתי והתקנתי צינור זמני מתוך תקווה שנציג הוועד יתעשת ויסדיר העניין מול בעל המקצוע להשלים העבודה או שאני יביא אינסטלטור שיתקן (צריך פיגום כי זה קומה 4 ) בינתיים נציג הוועד דורש את חלקי בתשלום תוך התעלמות מההוצאות הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לי.יצויין שלכל הדיירים האחרים הניקוז למכונת הכביסה חובר (כפי שהיה קודם). יצוין שתמיד הקפדנו לשלם הכל ובמועד. בתכתובות מול יועץ משפטי אגודת הדיור טוען היועץ שלפי סעיף 58 לחוק המקרקעין אין בעל דירה זכאי להתנות את השתתפותו בהוצאות בקיום חבות אחרת כלפיו , האם מצב כזה מתקבל על הדעת ? מה עלי לעשות ? תודה מראש