מיכל

רישום זכויות בטאבו

האם אני יכולה לרשום על שמי בטאבו קרקע שאני מחזיקה בה משנות החמישים ואף אחד לא דרש ממני שום דבר לגביה? (אני משלמת ארנונה) \תודה

מאיר ברטלר עו"ד

שלום רב. שאלתך איננה ברורה. מתוקף מה את מבקשת לרשום את הזכויות על שמך? מה המעמד שלך בקרקע?

מיכל

אני יושבת בקרקע משנות החמישים נדמה לי שהעירייה אז נתנה את הקרקע להתיישבות , הבנתי שאם אני יושבת בקרקע שנים רבות יש לי זכות לרשום אותה על שמי בטאבו. הקרקע לא רשומה על שם אף אחד .

מיכל

אני יושבת בקרקע משנות החמישים נדמה לי שהעירייה אז נתנה את הקרקע להתיישבות , הבנתי שאם אני יושבת בקרקע שנים רבות יש לי זכות לרשום אותה על שמי בטאבו. הקרקע לא רשומה על שם אף אחד .