אסתי

ביטול חוזה רכישת דירה

רכשתי דירה ובהסכם שבע"פ בעלי הדירה הבטיחו לי (בנוכחות עו"ד הדין שלי) כי ישאירו את המנורות, ועוד מספר פריטים בדירה, עתה יום לפני העברת הסכום הסופי הגעתי לדירה בכדי לבדוק האם השאירו את הפריטים כפי שהבטיחו ונדהמתי לראות כי הדירה שונה באופן משמעותי ממצבה "המקורי" ז"א המוכרים "גילחו" את הדירה והביאו אותה למצב של חורבה, השאירו חורים בגודל של בור בקירות הבית.אינני מוכנה לקבל את הדירה במצבה הנוכחי. מה עלי לעשות? תודה.

מאיר ברטלר עו"ד

אסתי שלום רב. המצב שאת מתארת הוא מצב לא נעים בהחלט. מה שקובע זה הוראות הסכם המכר. ככל שהמוכרים הפרו את הסכם המכר יש לבחון את הסעדים הקבועים בגוף ההסכם ואת הוראותיו ובאפשרותיך לפעול לאורם. מאחר ויש לך עו"ד שייצג אותך בעסקה אני מציע לך לפנות אליו לשאלות הבהרה. בהצלחה.