יוסף

לחייב את הטאבו לסרבני תשלומי וועד

שלום רב, לאחרונה שמעתי מחברת ניהול מסוימת שהם מחייבים את הטאבו של הדייר שחייב כספים לקופת הוועד. במקרה שדייר מעוניין למכור את הנכס הוא אינו יכול כיוון שחברת הניהול עשתה את הפעולה הנ"ל. אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית אודות פעולה כזו, מה זה אומר בדיוק ומהי הדרך.

מאיר ברטלר עו"ד

שלום רב. הסנקציה המקובלת לאנשים שמתחמקים מתשלום מסי ועד הבית, היא הגשת כתב תביעה לאחר מכן ניתן לפתוח תיק בהוצאה לפועל ונקיטה בכל ההליכים המשפטיים - כולל פקודת מאסר.