אריה

רישום בטאבו של דירה

אדוני הנכבד שאלתי פשוטה קניתי מאחי מחצית הדירה ממנו. הדירה היתה רשומה על שנינו בחצי על כל אחד. ברישום החדש רשום מחצית עלי(הרשומה מלפני הרבה שנים) מחצית עלי(החדש). מדוע לא לרשום בקיצור בבעלותי המלאה מודה מראש לתשובתכם. אריה

מאיר ברטלר עו"ד

שלום רב. מהתאור שבשאלתך עולה כי הרישום של הזכויות בדירה נרשם בשלמות על ידך. מאחר והרישום בוצע בשלביות הרישום מתאר את השלביות והמועדים השונים שבהם זה בוצע אולם הסה"כ אמור להיות בשלמות על שמך. חתימה טובה.