לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אורנה שליש

תביעה נגד השכן מעל הדירה בבית משותף

השכן מעלי לא גר בדירה גרה דיירת הכתובת של השכן חסויה והקבלן של הבנין הבטיח לי כתובת אבל לא חזר אלי עם תשובה ככה שיש שם שם משפחה והנייד של השכן יש רטיבות מהקומה העליונה. נופל טיח בחדר שינה ביחידת ההורים ובמרפסת של האמבטיה. נציג מטעמי טען שיש בעיה בביוב בדירה. נציג מטעם השכן חברת הבטיח איאיגי טענה שהרטיבות מגיעה מהמים שנקוו בבמרפסת התחתונה מתחת למרפסת יש משטח מעליו המזגנים ואני הייתי בדירה שחברת הבטוח היתה וראיתי מים. עד היום לא טופל שוחחתי איתו מספר פעמים הענין לא מטופל טוען שהאחריות על הקבלן . הנציג של הקבלן מנהל העבודה טוען שאין שחר לדברים מה אני יכולה לעשות אני רוצה לתבוע את השכן ולסיים את הטעון תיקוןיש לי נסח טאבו הבנין לא עבר עדין בטאבו הדירה רשומה על שם אח אחר. האם יש לשכת מפקח על מקרקעין ברמת גן או רק בתל אביב מהי הכתובת הבנין ברמת גן בתודה מראש האם יש במקום אפשרות לעזרה אםפשר טלםון של המזכירות

מאיר ברטלר עו"ד

שלום רב. כעקרון ככל שיש ליקוי שמקורו בדירה מעל והליקוי אינו מטופל וכתוצאה מכך נגרמים לך נזקים באפשרותך להגיש תביעה כנגד בעל הדירה לפיצוי ולשיפוי נזקיך והוצאותיך. מאחר ואין המדובר בסכסוך הקשור לבית המשותף באפשרותך להגיש את התביעה לבית המשפט המתאים לפי סכום הנזק

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מקרקעין