טל משה

אם הנכס רשום בטאבו כמסחרי ובעיריה כמגורים. האם כדאי לרכשו למגורים?

מאיר ברטלר עו"ד

שלום רב. איננו יכולים לייעץ בנוגע לכדאיות. לאחר שאמרנו זאת יש לבחון היטב את מקור ההבדל ברישומים. בכל מקרה יש לבחון שאכן הייעוד של הנכס, לאו דווקא הרישום במח' במחלקת הארנונה, הינו למגורים וזאת בהתאם לת.ב.ע ולהיתר הבניה. את הבדיקה ניתן לבצע במחלקת הנדסה ומומלץ להעזר באדריכל רישוי.