לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
כוכבה

בעיה ברכישת דירה

שלום,רכשתי דירה בעלת ניכוי בניה שהובטח לי או שיתקנו את הליקויים או שיתנו כסף. מי שערך את החוזה של מכירת הדירה ומי שעוסק בליקוי הבניה הוא אח של המוכרת וכאן יש ניגוד אינטרסים מובהק כי הוא ידע שהם יקבלו כסף והם לא יבואו לתקן בעצמם את הליקויים. הם קיבלו 20 אלף ש"ח אחרי מכירת הדירה במאי השנה והדירה נמכרה ביולי שנה שעברה. אז אני לא מבינה למה הוא צריך לקבל את הכסף ואני צריכה להשאר עם הליקויים?! אבקש לדעת אם ניתן לפנות ללישכת עו"ד על מנת לתבוע אותו והאם אני זכאית לקבל את ה 20 אלף ש"ח ולקן את ניכוי הדירה,תודה.

מאיר ברטלר עו"ד

שלום רב. התשובה לשאלתך טמונה בהסכם עליו חתמתם. יש לבדוק מה הוסכם ביניכם בנוגע לתקבולים שיגיעו מהתביעה. ככל שהובטח לך, כפי שאת מציינת, שהליקוי יתקון או שתקבלי כסף הרי שבאפשרותך לפנות ולדרוש כעת משקיבלו המוכרים את הפיצוי אל המוכרים ולדרוש את התשלום.

כוכבה

לא ציינתי כי העו"ד הראה נחמדות ושאפשר לסמוך עליו ואמר לא כדאי לי לקחת עו"ד חיצוני כי חבל על הכסף,אני אעשה לך ולאחותי את אותה העבודה בלי כסף על החוזה ולבסוף לקח ממני וגם שילמתי לו טיסות ומסעדה והבאתי לו גם אלף ש"ח ויש לציין שהוא יצג את כל הדיירים של הפרוייקט עם כל ליקוי הבניה. והוא ידע בדיוק שהם לא ישלחו מישהו לתקן,אלא רק ישלחו כסף-פיצוי כספי שאותו הוא לקח לעצמו ולאחותו. בחוזה כתוב שאם יתקנו,התיקון יהיה בחינם ואם יתנו כסף אז הכסף ילך אליהם,אבל הוא אמר לי לא להתייחס לסעיף הזה,כי הוא העו"ד של הפרוייקט שמטפל בליקוי הבניה.מה עלי לעשות בבקשה?

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מקרקעין