אפרים

היטל השבחה על מרפסת

עו"ד ברטלר שלום, אודה לעזרתך בעניין הבא: בבעלותי דירה שהוחלט ע"י כלל הדיירים לבנות יחד מרפסת שמש לכל דירה. נאמר לי כי מכיוון שאני לא מתגורר בדירה, אני לא זכאי לקבל פטור מהיטל השבחה על פי סעיף 19 ג לתוספת השלישית שבחוק. חשוב להדגיש, אולי זה רלוונטי, שלא מדובר בדירה להשקעה במובן הקלאסי. אין לי בעלות על דירה נוספת מלבד זו. אני משכיר את הדירה הזו ושוכר דירה אחרת. מה ניתן לעשות? תודה מראש.

מאיר ברטלר עו"ד

שלום רב. הפורום המתאים לעניינך הינו פורום תכנון ובניה ומוצע כי תפנה לפורום זה.