שרון

חיוב להחנות בחנייה

שלום רב, הנני מתגוררת בקרית מוצקין, בית פרטי, ברחוב שרובו בנוי בתים משותפים. לביתי מוצמדת חנייה שרשומה בטאבו. מעולם לא חנייתי בחנייה הפרטית, שעם השנים הונחו בה עציצים ונשתלה צמחייה, לכן חניתי ברחוב, בו החנייה מותרת לכולם. אציין כי קיימת ירידה של המדרכה מול החנייה שבבעלותי, והיא סומנה במעטפה עם X כדי שאנשים לא יחסמו את הכניסה אליה. לאחרונה העיר לי שכן, כי בכוונתו לפנות לעירייה ולבקש מהם לפעול לצורך ביטול הכניסה לחנייה שכן, אינני משתמשת בה, וכי יש מצוקת חנייה לתושבי הרחוב. האם יש לעירייה סמכות לעשות זאת? מה עליי לעשות כדי לשמור על האינטרס שלי לשמור על החנייה, גם אם איני משתמשת בה? תודה

מאיר ברטלר עו"ד

שלום רב. יש לבדוק בעירייה מה הנהלים שלהם במקרה של סימון כניסה לחניה