חגית

רישום חנייה בטאבו

שבוע טוב, רכשנו דירה בבניין משותף שבו יש 12 דירות ללא חנייה בטאבו. מתחת לבניין יש 7 חניות , 2 מהם רשומות בטאבו. אני יודעת איזה חניות אינן רשומות בטאבו ורציתי לדעת מה התהליך לרישום חנייה בטאבו. האם מדובר בתהליך שצורך עו"ד? מדוע אני צריכה לקבל אישור מכל הדיירים? תודה.

מאיר ברטלר עו"ד

שלום רב. כעקרון חניה שלא נרשמה כהצמדה ליחידה מהווה רכוש משותף של כל הדיירים. לשם הוצאת רכוש משותף ולהצמידו יש לקבל את הרוב הנדרש בחוק.