ניר

זכרון דברים שכריות דירה

אנחנו 3 שותפים חתמנו ב4.9.13 על זכרון דברים לשכירות דירה היו רשוםעל 4000 שח שכירות תאריך כניסה 15.9.13 ושמות שלנו כולל חתימה בלי ת.ז שלנו ,בנוסף היא הביאה את המפתח לדירה,ב11.9.13 החלטנו שאנו לא מעונניים .התקשרתי אליה היא אמרה לי ששתבע אותנו ושנשלם לה את החצי חודש והסכםזכרון דברים- כן מחייב ,בקשתי ממנה להחזיר את המפתח היא אמרה שהיא לא מוכנה. 1) האם הזכרון דברים במקרה זה יש לו תוקף שכן זה היה רק חתימה שלנו ולא שלה זה היה על דף טיוטא. 2)האם לתת לה פיצוי של שבוע שכן לא יכלה להשכיר לאנשים אחרים

מאיר ברטלר עו"ד

שלום רב. "זיכרון דברים" עלול להתפרש כחוזה מחייב ככל שהנ"ל כולל את כל התנאים המהותיים שבהסכם. למותר לציין כי הסכם שכירות להבדיל מהסכם מכר אינו חייב להיות מעוגן בכתב.