לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מממ

חוזה הלוואה

אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אז ככה אני ובעלי רכשנו דירה על הנייר.. ההון העצמי שנתנו היה על סך 3000.000 אבא שלי נתן 150.000 בלי חוזה. ואבא שלו נתן אותו סכום עם חוזה . אני אתייחס לעיקר.. במידה ואנחנו מחליטים למכור את הנכס בגלל גירושים תוך 10 שנים אנחנו רשאים להחזיר לו את ההלוואה( במידה ועברו עשר שנים והכול בסדר אז ההלוואה תיהיה מתנה)..תוך 10 ימים אחר מכירת הנכס (שנינו חתמנו) ואכן אנחנו מתגרשים. אז ככה אני מעוניינת בדירה החודש רק מתחילה המשכנתא אני עם שני קטינים .. בעלי מוכן לוותר לי על הדירה אבל אבא שלו רוצה את 150000 ש״ח בחזרה השאלה שלי ברגע שהחבילה מתפרקת האם המאה חמישים אלף מתחלקים ביני לבין בעלי??? הרי שנינו חתמנו על ההלוואה!! אז למה הוא דורש ממני את הכול??? והאם בגלל שאני רוצה את הדירה לי ולילדים אז בגלל זה אני צריכה לתת לו את כול הסכום או שאין קשר ??? לא רשום בחוזה שבמידה עם אני רוכשת אותה אז אני צריכה לשלם הכול.. ואשמח לדעת איזה עורך דין אני צריכה לגבי זה ?? הכוונה להתמחות שלו?

עו"ד מאיר ברטלר

מממ שלום, טוב יהיה אם תפני לעו"ד המתמחה במשפט אזרחי, קרי במקרקעין ונדל"ן. הוא יטיב לתת לך הנחיות הנכונות למצבך ולשאלתך.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מקרקעין