יריב

רישוםבטאבו - הסכם במושע

שלום לכולם, ברשות אמי היה משק עזר , כתוצאה משינוי ייעוד נוספו זכויות בניה והמגרש פוצל בתב"ע , נעשה חוזה מול המנהל במושע ל 5 יחידות כולל יחידת המקור , חלק מהזכויות נמכרו וחלק הועברו אליי, לאחרונה סיימנו הליך של פרצלציה והחלקות החדשות נרשמו בטאבו השאלה היא על מנת לרשום את התהליך ולרשום (חמש יחידות) את הביתשלי על שמי בטאבו האם המנהל אמור לפצל את החוזה במושע לחוזים נפרדים לכל חלקה וחלקה ? מקווה שהייתי מספיק ברור תודה מראש

עו"ד מאיר ברטלר

יריב שלום, שאלתך אינה מרחיבה בפרטים הנחוצים לצורך תשובה מקיפה ומהימנה. עליך להיוועץ עם עו"ד המתמחה בתום. בהצלחה