meital_k0

הצטרפתי לקבוצת רכישה - נחשב חסר דירה

שלום וברכה, לפני כשנה הצטרפנו לקבוצת רכישה, עד כה לא נעשתה כל התקדמות (מלבד זכיה בקרקע), לא נחתם חוזה עם קבלן ולא נסגר "בנק מלווה". לאחרונה הציעו לנו להירשם למכרז לדיור ציבורי כ"חסרי דירה", אנו מעוניינים לעזוב את קבוצת הרכישה ולהירשם. האם אנו נחשבים חסרי דירה לצורך העניין? בכל ההגדרות של חסרי דירה באתר משרד השיכון לא מופיעה התייחסות למקרה מורכב זה. נשמח לשמוע ייעוץ בעניין.

עו"ד מאיר ברטלר

מיטל שלום, אכן השאלה מורכבת ולכן יש להיכנס לאתר של משרד השיכון ולראות מהם התנאים והאם את עומדת בקריטריונים הדרושים. בברכה,