יוסי

בדיקת שמאי לפני לקיחת משכנתא

שלום, ברצוני לקחת משכנתא לרכישת דירה מקבלן, שבונה מהונו העצמי וללא ליווי בנקאי. הבנק מבקש שאני אקח שמאי כחלק מההליך ללקיחת משכנתא קטנה. שלב הבנייה כיום הוא ששלד הבניין קיים, כאשר חצי בניין עם טייח חוץ ושיש, ובחצי השני של הבניין הוא התחיל לעשות את הטייח חוץ (בקומות הראשונות בין השאר בדירה שלי) ולפני הדבקת השיש חוץ. לא אמורה להיות לי בעיה ללקיחת המשכנתא נכון? (ע"פ חוק המכר "15% נוספים ישולמו גמר טיח חוץ או ציפוי חוץ של הדירה"). אודה לחוות דעת.

עו"ד מאיר ברטלר

יוסי שלום, מומלץ מאוד שעו"ד ילווה אותך בפרויקט הרכישה. יכולים להיות נושאים רבים בהם נדרש ידע מקצועי בכדי להבטיח את זכויותיך ולהגן עליהם. התשובה אינה מיועדת בשום מקרה לשמש כייעוץ משפטי ו/או כתחליף לייעוץ משפטי לכל מקרה ונסיבותיו. בברכה,