מאיר

שאלה בנושא פינוי בינוי

שלום רב אנו דיירים בבניין המיועד לפינוי בינוי אנחנו מתגוררים בקומת הקרקע מזה 30 שנה היזם מציע לנו דירות אך ורק בין קומות 1-3 ולא מעוניין לתת לנו את אותה הדירה בקומת הקרקע. האם סירוב לחתום על חוזה כזה מסיבה זו יכל להיחשב כסירוב סביר בעיני בית המשפט במידה וניתבע על עיכוב התהליך מפני שהוא טוען שיש לו כבר 80% ? תודה מראש

עו"ד יגאל מירון

אם חלק מהחצר הינה רכושכם הפרטי אזי בודאי שניתן לדרוש שמירת הזכות. אני מניח שאין זה המצב ואזי קשה לדעת מה תהיה עמדת בית המשפט. לא נתתם בפנייתכם כל טעם מיוחד להתעקשות. יגאל מירון, עו"ד