יהודה פרץ

פירוק שותפות

אני שותף בנכס 50% עם שותף.קיים חוסר תקשורת בננו והשותף מעוניין ללכת לפירוק כדי לקנות את החלק שלי.השאלה שלי האם אני יכול לדרוש פירוק בעין,כמובן שזה אפשרי,כפי שידוע לי שבית המשפט מחוייב קודם לפירוק בעין,במידה ולא צריך ללכת לפירוק במכירה.זה נכון?

עו"ד יגאל מירון

ישנן צורות שונות לביצוע פירוק השיתוף. לא מסרת פרטים על טיב הנכס המשותף. בית המשפט יתחשב במשאלות הלב של הצדדים. על הצדדים להביע את העדפתם ולהצדיק אותה. יגאל מירון, עו"ד

יהודה פרץ

הנכס מורכב מקומת מסחר ומקומת מגורים וזכויות בניה,עדיין לא סיימנו לקנות את הנכס בגלל שהמוכרים התחייבו לבצע פרצלציה כדי שנוכל לקבל משכנתא,כך שאין בעיה לחלוקה בעין

עו"ד יגאל מירון

אכן קיימת אפשרות. בהצלחה.