משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד אירן סיבוני

עו"ד אירן סיבוני

עו"ד אירן סיבוני מספקת מגוון שירותים משפטיים בתחומים של דיני מקרקעין , חוזים, דיני משפחה וירושה ושירותי נוטריון כבר למעלה משני עשורים.

קביעת פגישה
0554318369
חזרה לפורום

כביש

זהר
זהר

שלום, שכני שלי רוצים לעשות כביש גישה לבית שלהם בגבול הצמוד אליי. האם מותר להם ? האם מותר להם לצורך כך להרוס טרסות קיימות ללא אישורי שהן בקו הגבול? האם הם לא חייבים הייתר בנייה ? בתכנית תבע הארצית אין להם גישה של כביש מהמקום שהם רוצים ..האם מותר להם לפעןל בניגוד לתכנית ? בקטע אחר עליהם לבנות קיר בטון על מנת להקים כביד במקום אין דבר ואין הפקדה בין החצרות,האם מותר להם לבנות ללא הייתר בנייה וללא אישורי? תודה רבה.

RE:
עוה
עוה"ד יגאל מירון

לא סיפקת נתונים לגבי טיב הזכויות של הצדדים ואופן רישומן. האם מדובר בבית משותף רשום? שותפות במקרקעין? עליך לעיין גם בהוראות התב"ע המקומית החלה על המקרקעין. יגאל מירון, עו"ד