לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ח

רעש בקרבת בית מגורים

שלום, נכנסתי לפני מספר ימים לדירה חדשה בקומת מרתף בתל אביב. לפני שחתמתי על חוזה, שאלתי את בעל הבית לגבי רעש והבהרתי לו שמאוד חשוב לי להיות בסביבה שקטה ושאם זה לא המצב אז אני לא מעוניינת. הוא ענה שיש נגריה לידי, אך כמעט אין רעש כי אין שם הרבה עבודה והמקסימום שאשמע הוא רעש של ניסורים שיימשכו דקות ספורות ביום. סמכתי עליו, ולכן חתמתי על חוזה. בבוקר הראשון שלי בדירה חשבו עיניי. מסתבר שהגג שלי הוא רצפת הנגרייה וקיים רעש מתמשך שנשמע כמו הפצצות על גג ביתי. כשפניתי לבעל הבית בנושא, הוא אמר שאני מוזמנת לעזוב בכל עת. הבנתי שאמורה להיות הפרדה בין בתי עסק מרעישים לבין מגורים. מה האופציות שלי לפעולה? אציין שאני לא מעוניינת לעבור שוב דירה בזמן הקרוב בגלל סיבות אישיות.

עו"ד יגאל מירון

אם בעל הדירה הציג מצג שווא או הטעה אותך ביחס לדירה ולנתוניה, את יכולה להודיע על ביטול (מידי) של ההסכם. שיהוי יסב לך נזק משפטי. הואיל ואת מדגישה את הצורך בשקט, אין מנוס אלא לעזוב את המקום. להבא בדקי היטב גם בשעות יום שונות. בשולי הדברים תיתכן זכות לפיצוי על נזקים שנגרמו כתוצאה מהמעבר הכפול אל הדירה וממנה, ככל שניתן להוכיח שהיתה שם הטעיה מצד בעל הבית. יגאל מירון, עו"ד

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מקרקעין