דותן

נדל"ן כעסק -

היי, יש לי עסק בתחילת דרכו באיזור הדרום, של קנייה ומכירת נכסים. העניין שנראה שכמות המיסים הכפולה והמשולשת כאן גבוהה מאוד. האם אני צריך לשלם גם מס רכישה (6%), גם מס חברות/ שבח (25%) + וגם מע"מ (18%) וזאת בלי קשר לתיווך, עלות שיפוץ, עו"ד, וכו'.. האם זה נכון?? איך מחושב המע"מ? ואיזו דרך יש לחסוך באחד המיסים באופן חוקי?

עו"ד יגאל מירון

שאלתך צריכה להיות מופנית ליועץ המס שלך. חברה שעיסוקה מקרקעין מחוייבת המסים באופן שונה מאדם פרטי. יגאל מירון, עו"ד