וועד מהגיהנום
שם תוכן הודעה:אני גרה בבית משותף, לפני כשנה כל השכנים כולל אותי חתמנו על הסכם ובו כל שכן יכול להוסיף תוספות בנייה בהתאם לאחוזי הבנייה שלו. על סמך ההסכם ובהכנס חוק הפרגולות לתוקף בנו לי פרגולה לפי כל הכללים והמגבלות שהעיריה קבעה. חלק מהשכנים כולל הוועד בנו את התוספות , אני ועוד שתי שכנות עדיין לא. כשהגשתי על סמך ההסכם להרחיב את הדירה , השכנות הפרו את ההסכם וסירבו לחתום בטענה שהפרגולה שלי מפריעה להם להוסיף את הבנייה. הוועד שלנו שמונה שנים אינו מתפקד, אין דוחות, אין ישיבות והוא עושה ככל העולה על רוחו בבניין בגיבוי שתי השכנות . הוא תבע ממני להסיר את הפרגולה והחל במסכת הטרדות ואיומים משום ששיבשתי לו את התוכניות לקבל עבודת תכנון של השכנות (הוא אדריכל) החל להפעיל עלי סנקציות בעזרת השכנים שהוא הסית . אתמול היתה אסיפת דיירים אחרי שמונה שנים (משום שהתלוננתי) ובו החליט לקחת עורך דין על חשבון קופת הוועד כדי לעזור לשתי השכנות להרוס לי את הפרגולה, לכסות לי באדמה את מדרגות הרמפה לנכים שבנו לי (הכל באישור כמובן) להשמיד את כל פרחי וקישוטי הגינה שעשיתי מכספי משום ששמונה שנים הבניין מוזנח , רציתי לדעת האם זה חוקי שהוא ישתמש בכספי הוועד כדי לשכור עורך דין ולעזור לשתי השכנות להתעמר בי, זה כסף שגם אני משלמת לוועד . תודה ויום מקסים
עניינים שונים עולים מפנייתך. בשורה התחתונה נציגות הבית המשותף נמצאת בניגוד עניינים מוחלט כאשר היא בוחרת לייצג בתשלום את עניינם של דיירים אחדים מול דיירים אחרים. יגאל מירון, עו"ד
שאלות נפוצות:
אלי כוכבי
עודד בן חיים