נאוה

תשלום תיקונים

שלום, אימי נפטרה לפני כשלושה חודשים , הדירה עומדת ריקה ולנו אין עדיין צו ירושה , משלמים כל חודש וועד בית בבנין שבו גרה. יש כרגע צורך להחלפת קולטים ודודים בבנין , האם אנחנו אמורים לשלם הוצאה זו למרות שאנו לא חולקים בשימוש ? הדירה מיועדת למכירה ברגע שנקבל צו ירושה . אודה לתשובה

עו"ד יגאל מירון

לא ברור אם מדובר במערכת סולרית משותפת (שאתם חייבים להשתתף בתיקון שלה) או במערכת דירתית פרטית (שאז לא ברור מי בא אליכם בטענות). יגאל מירון, עו"ד