חי

ביטול הערת אזהרה

שלום רב! רכשתי לפני שנה וחצי דירה מתמ"א 38 ורק עכשיו קיבלו את ההיתר לבנייה. לבינתיים רכשתי דירה יד שנייה אחרת ואני מעוניין לבטל את הזכות על הדירה בתמ"א 38. האם אני חייב לבטל במיידי את הערת האזהרה כדי לרשום הערת אזהרה על הדירה השנייה? או שיש איזושהי דרך לבטל זמן מה לאחר רישום הערת האזהרה החדשה? ומה ההשלכות אם יש לי הערת אזהרה בשני מקומות? תודה מראש וחג שמח

עו"ד יגאל מירון

ביטול העסקה ביחס לדירת תמ"א כפופה להסדר החוזי הספציפי לה. אין שום משמעות לעובדה שתהיינה שתי הערות אזהרה רשומות במקביל. יגאל מירון, עו"ד

חי

תודה על המענה המהיר למען הסר ספק, אין שום השלכה גם מבחינת מס וכל דבר אחר באם רשומות על שמי יותר מהערת אזהרה אחת במקביל? מתשובתך אני מבין שאין צורך לבטל במיידי את ההערה הישנה בשביל לרשום את החדשה?

עוה"ד יגאל מירון

הבנת נכון. יגאל מירון, עו"ד