שני

הפעלת מעליתשבת בדילוג. על קומתי

עורך דין מירון שלום, רכשתי דירה במגדל חדש שטרם נרשם כבית משותף. מותקנת מעלית שבת אך היא עוצרת רק בקומות אשר ביקשו דיירים מבעוד מועד ( כאשר הדירה לא היתה בבעלותי בתקופה זו) ביקשתי שתעצור גם בדירתי מאחר ואנו דתיים ואני בהריון ואמרו לי שיש להעלות זאת להחלטת הדיירים באסיפה שמתקיימת עוד חודש או לחכות חצי שנה למתכונת. הסברתי שאני זקוקה לזה מיידית ולפי חוק הם מחוייבים להפעילה, הועד אמר שאמתין לאסיפה וידון בזה או שאשלם 750 שח עמ שמתכננת יכוון שהמעלית תעצור גם בקומה שלי. איך ניתן לתקוף את החלטתם? תודה

יגאל מירון, עו"ד

מעשית - הפתרון היעיל ביותר יהיה לפנות ישירות לחברת המעליות, לברר את העלות, להזמין את השירות ולשלם עליו. החברה תבקש את אישור הועד. את הכסף שתשלמי את תבקשי לגבות מועד הבניין וגם אם המחלוקת תגיע להכרעה שיפוטית מעלית כבר תשמש אותך. אם הועד מסרב לתת אישור פני מייד למפקח על המקרקעין במחוז בו מצויה הדירה. לידה קלה ובריאות. יגאל מירון, עו"ד

שני

עזרת לי מאוד. תודה רבה