תמרה

סיוע /ייעוץ בהגשת ערר לוועדת ערר תכנון ובניה

בשנת 2000 הגשת תוכנית לבניית בית פרטי , שולם כל היטל , הוגשו כל אישור שנדרש ובסוף כך התקבל היתר לבנייה. מסיבות אישיות הבניה לא יצאה לפועל ונדחתה . לפני שנה הגשתי את התוכנית לוועדה המקומית לחידוש היתר הבנייה ואחרי המתנה של למעלה מ-8 חודשים הודיעו לי בעל פה שהבקשה לחידוש ההיתר נדחתה בטענה שגודל המרתף צריך להיות ע"פ הגודל בדף מידע. גודל המרתף שאושר בשנת 2000 היה בקנטור קומת כניסה שאושר ע"י וועדת חריגים כהקלה בבנייה עבור הבן שלי שכיום בן 37 וסובל ממוגבלויות קשות בניידות ו-100% נכות כללית. שאלה ראשונה היא: האם וועדה מקומית רשאית לשנות את המדיניות שלה למרות שלא אושרו תכניות נוספות ולמרות שלא חל שינוי בדף מידע משנת 1997 ולא השתנו הנסיבות? שאלה שנייה היא שכיום אני ממתינה לקבלת החלטת הוועדה המקומית בכתב לצורך הגשת ערר - מה דעתכם ? וכמה יעלה לי נוסח ערר לוועדת ערר? בכבוד רב, תמרה

יגאל מירון, עו"ד

אם לא השתנה דבר יש לך בסיס לתקיפת ההחלטה. עלייך לקבל אותה בכתב כדי לתקוף אותה. ייצוג הוא עניין למשא ומתן בינך לבין עוה"ד שתבחרי. בהצלחה. יגאל מירון, עו"ד