משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמקרקעיןשינוי מיקום השיש על ידי הקבלן

מנהלי הפורום

עו"ד אירן סיבוני

עו"ד אירן סיבוני

עו"ד אירן סיבוני מספקת מגוון שירותים משפטיים בתחומים של דיני מקרקעין , חוזים, דיני משפחה וירושה ושירותי נוטריון כבר למעלה משני עשורים.

קביעת פגישה
0554318369
חזרה לפורום

שינוי מיקום השיש על ידי הקבלן

דוד
דוד

שלום רב, רכשתי דירה על הנייר לפני כשנתיים. במהלך מסירת המפתח, נוכחתי שמיקום השיש במטבח, איננו על פי מה שמצוין בתכנית. השיש הוזז כמטר וחצי ימינה. הקבלן טוען שהמיקום של השיש בתכנית איננו מחייב אותם. האם הוא צודק? יש לציין שהוא חתום על התכנית הזו. באף תכנית אחרת לא מתואר מיקום השיש.

RE:
עוה
עוה"ד יגאל מירון

אתה לבטח מבין שאין לי יכולת להתייחס למסמכים אשר מצויים בפניך ואינם מצויים בפני. השאלה המשפטית שאתה שואל היא כנראה: "כיצד יודעים היכן אמור להיות ממוקם השיש של המטבח ?" תשובתי : לומדים זאת מההסכם שנחתם, לרבות נספחיו כגון מהתוכניות ומהמפרט. האם הערת לקבלן על העניין בעת קבלת החזקה בדירה? יגאל מירון, עו"ד

RE:RE:
דוד
דוד

קיבלתי את הדירה רק עכשיו (יום חמישי). הבנתי מדייר אחר שפנה אל הקבלן, שהם מתנערים מהתכנית ואומרים שזה לא מחייב. תכנית זו היא המקום היחיד בו יש התייחסות למיקום השיש. המפרט רק מפרט את גודל השיש וכו.. לא את מיקומו.