נתנאל כרמי

הנחת מס רכישה

לאבי יש בית על קרקע מינהל והוא היה במעמד חוכר במשך שנים לפני שנתיים הוא רכש את זכויות הבעלות על הקרקע במסגרת הרפורמה מהמינהל ושילם 5 אחוז מס רכישה אבי הוא נכה 100 אחוז מביטוח לאומי האם הוא זכאי להנחת מס רכישה מופחת על העיסקה הזו?

יגאל מירון, עו"ד

אם זו רכישה ראשונה שלו בהנחה , נראה שהוא זכאי. יגאל מירון, עו"ד

נתנאל כרמי

מרשות המיסים אמרו לנו שמאחר והוא לא קונה דירה אלא רק קרקע וזה רק העברת בעלות ולא קרקע לצורך בניה אז הוא לא זכאי להנחה האם זה נשמע הגיוני?