שי

שיפוץ בית משותף

שלום לפני כחודש פניתי לפורום וענית לי.אני אזכיר את השאלה אחות שלי לא רוצה לשלם את חלקה בשיפוץ הבית המשותף. אני שילמתי את חלקי. הדירה בבעלית חצי חצי נשארה בירושה הועד הגיש תביעה נגדה וגם נגדי. תשובתך היתה שבית הדין יחייב בסיכו גדול אותי. כרגע מתברר לי שאחותי הגישה תביעה נגד הועד בטענה שוועד הבית עושה שיפור הבית ולא שיפוץ ועוד טענות שלא קיבלה חומר שכביכול ביקשה מהועד ולא קיבלה.לפי דעתי כל הבית כבר שופץ ועבודה נגמרה. שני המשפטים , של הועד נגדי נו ושל אחותי נגד הועד יתקיימו באותו תאריך.שאלה, האם המצב הנוכחי שם אותי אוטומטית מחוץ לתמונה או אני בכל זאת צפוי לשלם את חלקה? בברכה, שי

שי

תודה רבה בברכה,שי

שי

תודה רבה בברכה,שי

יגאל מירון, עו"ד

ככל שהאחות מציגה את עמדתה כעמדת שניכם יכולות להיות לכך משמעויות. אינך מחוץ לתמונה או בתוכה באופן אוטומטי. אני ממליץ להיות פעילים בשני התיקים. יגאל מירון, עו"ד