מקסים

פרסום נכס ללא אישורי

שלום רב. ברצוני למכור את הדירה, פרסמתי ביד 2 ובין היתר גם תיווכים הגיעו להתרשם,הבהרתי להם שאנני מעוניין בשרותם ונפרדנו לשלום.מה שהסתבר, שיום למחרת דירתי פורסמה ביד 2 יע ידי מספר מתווכים שונים ללא ידיעתי ללא אישורי ובסכום כסף לא מקובל עליי. מה האופציות שלי לטיפול בבעיה תודה רבה מראש!

יגאל מירון, עו"ד

מספר מישורי פעולה: א. פניה אל אתר יד 2 בדרישה להסיר פרסום. ב. פניה למתווכים שפרסמו, להסרת הפרסום. ג. תלונה לרשם המתווכים במקרקעין וללשכת המתווכים במקרקעין. יגאל מירון, עו"ד

מקסים

מלחתחילה למתווך מותר לפרסם את הנכס. על דעת עצמו מבלי לדבר איתי על כך וללא ציון הכתובת?

יגאל מירון, עו"ד

למתווך מותר לעשות את תפקידו באופן חוקי.