אורנה

פירוק שותפות

אני גרה בבית דו משפחתי. הבית שלי 2 קומות.(קרקע וקומה ראשונה) השכן הצמוד בנה בית של 5 קומות. אני מעוניינת לפרק את השותפות במגרש, הוא לא מוכן בשום אופן טוען שאני צריכה לשלם עבור הפירוק. מה התשלומים שצריך לשלם עבור הפירוק שותפות ומי אמור לשלם אותם. האם אני יכולה להכריח אותו לפירוק הזה?

יגאל מירון, עו"ד

יש דרכים שונות לפרק את השותפות. גם העלויות משתנות בהתאם. ניתן לאלץ אותו בקלות בדרך של הגשת תביעה לפירוק שיתוף במקרקעין. יגאל מירון, עו"ד