מנהלי הפורום

עו"ד אירן סיבוני

עו"ד אירן סיבוני

עו"ד אירן סיבוני מספקת מגוון שירותים משפטיים בתחומים של דיני מקרקעין , חוזים, דיני משפחה וירושה ושירותי נוטריון כבר למעלה משני עשורים.

קביעת פגישה
0554318369
חזרה לפורום

תיעוד גובה קירות בדירה

עמי
עמי שמעיה

שלום רב, אני ושותף רכשנו דירה בבניין ישן כמו פעם עם רצפות מצויירות ותקרה גבוהה. סוג הקרקע מולק. שרטוט הבניין מציין שטח הדירות בלבד , כך גם בטאבו מצויןן רק יחס החזקה מכלל שטח המולק. איפה אוכל לציין בצורה רישמית, לתעד כהוכחה את גובה התקרה הגבוהה? כדיי שבמקרה הצורך ( במקרה של בניה מחדש , רעידות אדמה וכו..) אוכל גם לטעון מה היה ברשותי תוך התייחסות גם לנפח הדירה ולא רק לשטח שלה? תודה מראש

RE:
עוה
עוה"ד יגאל מירון

הזמן מודד שימדוד את הדירה ויתעד גם את גובהה או לחילופין - הזמן שמאי אשר תיאורו את הדירה יכלול גם את גובהה (לרבות צילומים). יגאל מירון, עו"ד

RE:RE:
עמי
עמי שמעיה

דבר ראשון תודה רבה רציתי לשאול - בבדיקת השמאות עבור המשכנתא הגיע שמאי שלא תיעד או התייחס לגובה התקרות. האם היה אמור לעשות זאת או שהתעוד רק עם הבאת מודד מוסמך כמו שציינת? שאלה אחרונה - את המסמך של המודד - האם אני שומר באופן פרטי או שאני מעביר את זה לטאבו או לערייה כמסמך רישמי שיצורף לתיק בניין או משהו כזה? שוב המון תודה

RE:RE:RE:
עוה
עוה"ד יגאל מירון

א. בקש מהשמאי לתקן את שמאותו ולכלול גם את ההתייחסות לגובה התקרה. ב. די בכך שתשמור את המסמך אצלך. יגאל מירון, עו"ד

RE:RE:RE:RE:
עמי
עמי שמעיה

תודה רבה!!