לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רון

האם יש חובה להכניס את בעלי המקצוע לדירתי חרף שהבעיה אינה נובעת מדירתי

בדירה מעליי שופץ חדר האמבטיה והשירותים בצורה לא תקינה. ובגין כך יש אצלי נזילות והתפוררויות בתקרה החושפת את הברזלים ועוד... מי שביצע את השיפוץ שלח אליי בעבר פעמים רבות אנשי ביטוח ואחרים כביכול על מנת לתקן אצלי ואלו עבדו בדירתי אלא ששוב ושוב ושוב הכל חזר. וזאת לא בכדי , מבצע השיפוץ יודע היטב שעל מנת לפתור את הבעיות שגרם בדירתי יש לבצע קודם תיקון יסודי בדירתו קרי בחדר האמבטיה שלו . (ידוע שעד שחדר האמבטיה שלו אסלה אמבטיה וכו.. לא יפורקו ויורכבו מחדש באופן תקין) הבעיות אצלי לא יפתרו . וכל תיקון לכאורה שיבוצע אצלי משמעותו תיקון קוסמטי בלבד!!! מבצע השיפוץ יודע זאת היטב אלא שהוא נמנע בכוונה מלתקן אצלו מה שצריך מאחר והתיקון הנדרש לפתירת הבעיה אינו מכוסה ע"י הביטוח שלו. נמאס לי ואיני מוכן לאפשר לאנשים מטעמו לבוא אליי לדירה ולעבוד לי על הראש שוב ושוב לשווא על כל ההשלכות לכך על חיי, אלא שאני רוצה להיות בטוח שבמצב המתואר לעיל החוק לצידי, קרי אני רוצה לוודא שזכותי שלא לאפשר לו לבצע אצלי עבודות "קוסמטיקה", ושזכותי לעמוד על כך שכל עוד הוא אינו מבצע תיקון אמיתי אצלו, אני לא מאפשר לבצע את התיקונים לכאורה בדירתי. תודה על ההתייחסות והעזרה

עו"ד יגאל מירון

זכותך שהליקוי יתוקן וראוי להתנות את כניסת בעלי המקצוע בהצהרה של בעל הדירה העליונה שבוצעו התיקונים הנדרשים בדירתו. נראה שהעניין ייפתר כאשר תתבע אותו לדין... יגאל מירון, עו"ד

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מקרקעין