ח

קיפוח בתוכנית פינוי בינוי - לעומת קרקע עתידית והפקעה של העירייה - מול מי לברר?

הוחלט באזור מגורי לקדם תוכנית פינוי בינוי גדולה של בניינים רבים . על פי התוכנית חלק מדיירי הבניינים יקבלו שטח גדול יותר בעשרות אחוזים לעומת אחרים בקרקע העתידית לעומת המצב הנוכחי . בנוסף מתכננת העירייה להפקיע בחלק מהשטח שנמצא באזור מגורינו שטח גדול מאוד ולהעביר חלק מהדיירים לאזור רועש מאוד שנמצא על כביש ראשי מאוד. העירייה אשרה את התוכנית וגם הוועדה המחוזית. מה ניתן לעשות ? שמעתי שיש הליך שנקרא: עתירה מנהלית. מה הסכום המקובל הנדרש להליך זה ? האם ידוע לכם על גופים משפטיים הפועלים בחינם או תמורת סכום נמוך יחסית שאפשר לפנות אליהם ? אשמח לקבל טלפונים שלהם.

עו"ד יגאל מירון

עתירה מנהלית ענייניה תקיפת שיקול הדעת של הרשות. אני מציע לפנות לאדריכלי התוכנית ולבדוק מולם מה בדיוק אתם אמורים לקבל ומשם להתקדם. עיצה שניה: לא לבנות על חרושת שמועות. לבדוק נתונים בעצמכם. יגאל מירון עו"ד.